Εκπαίδευση

Η Εκπαίδευση στο χώρο μας

Στο χώρο μας, κάθε χρόνο λειτουργούν χωριστά τμήματα Μέσων-Προχωρημένων και Αρχαρίων, σε πρωινή και απογευματινή βάση.

Πιο αναλυτικά πραγματοποιούνται:

Ατομικά και ομαδικά μαθήματα.

Ατομικά και ομαδικά μαθήματα για άτομα με παραπληγία καθώς και για άτομα με κινητικά προβλήματα στα κάτω άκρα, καθισμένα σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Ειδικά τμήματα για παιδιά με κινητικά προβλήματα στα κάτω άκρα, καθισμένα σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ώρες και τις μέρες των μαθημάτων επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε το Wu Tai Chi Chuan

Εκτός από καλή διάθεση και μεγάλη όρεξη για να ασκηθείτε και να μάθετε, δεν χρειάζεστε και πολλά για να ξεκινήσετε το Wu Tai Chi Chuan

Όπως κι εμείς αισθανόμαστε και είμαστε μαθητές της Οικογενείας Wu στη μεγάλη τέχνη του Tai Chi Chuan και βρισκόμαστε σε μία διαρκή πορεία αναζήτησης και μάθησης, έτσι και οι μαθητές του Εκπαιδευτικού μας Κέντρου είναι καλό να αισθάνονται κατά τον ίδιο τρόπο, ώστε να έχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Θα θέλαμε πριν έρθετε να μας επισκεφτείτε και κυρίως πριν αποφασίσετε να ξεκινήσετε μαθήματα μαζί μας, να έχετε εντελώς ξεκάθαρο στο μυαλό σας ότι η σχέση μεταξύ μας δεν θα είναι η σχέση που έχει μία επιχείρηση με τους πελάτες της αλλά η σχέση μεταξύ συμμαθητών και συνοδοιπόρων στον ίδιο δρόμο. Το αν κάποιοι από εμάς είναι ήδη πιο μακριά πάνω στον δρόμο της μάθησης και άλλοι στην αρχή του δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, εκτός από την υποχρέωση των προχωρημένων να καλωσορίζουν και να βοηθούν τους καινούργιους και των νέων να σέβονται και να μαθαίνουν από τους παλιούς.

Στη Σχολή μας επικρατούν οι σχέσεις της αγάπης, του σεβασμού, της αλληλοβοήθειας και της αλληλοϋποστήριξης μεταξύ των μελών μας και αισθανόμαστε δεμένοι μεταξύ μας σαν μία οικογένεια.

Ενδυμασία

Στις Ακαδημίες και στα Εκπαιδευτικά Κέντρα του συστήματός μας, συνήθως φοράμε ένα φαρδύ μαύρο παντελόνι και λευκό κοντομάνικο μπλουζάκι με το σήμα της Οικογενείας Wu.

Αυτή η πολιτική, ωστόσο, δεν είναι αυστηρή και δεχόμαστε στα μαθήματά μας και άτομα που δεν επιθυμούν να την ακολουθούν αλλά να φορούν απλώς ό,τι τους είναι άνετο και ευχάριστο, αρκεί φυσικά να είναι ευπρεπές και συμβατό με τη φύση της τέχνης μας.
Ωστόσο πρέπει πάντα να έχουμε κατά νου ότι η Σχολή δεν είναι γυμναστήριο, άρα δεν επιτρέπονται την ώρα του μαθήματος κολάν, μπουστάκια, φανελάκια, σορτσάκια κλπ.

Όσον αφορά την υπόδηση, παρ’ όλο που παραδοσιακά η εξάσκηση στο Tai Chi Chuan, όπως και σε όλα τα κινεζικά στυλ γίνεται φορώντας μαλακά αθλητικά παπούτσια, στην Σχολή μας η εξάσκηση γίνεται με κάλτσες.

Προκειμένου να πάρετε μία γεύση και να διαπιστώσετε αν ο τρόπος που λειτουργούμε, καθώς και το κλίμα της σχολής μας ταιριάζει με τις προσδοκίες και τον χαρακτήρα σας, είστε ευπρόσδεκτοι να μας επισκεφτείτε και να ασκηθείτε δωρεάν για 1-2 μαθήματα, χωρίς καμία υποχρέωσή σας και να αποφασίσετε μετά αν θα συνεχίσετε μαζί μας για περισσότερο χρονικό διάστημα.

ενδυμασία_2
ενδυμασία_1